Beslutsdatum
2022-06-10
Typ
Gruppresa
Efternamn
Rosenqvist
Resmål (land)
Egypten
Planerad reslängd
8 dagar
Utsändande organisation
Umeå Maria församling, Svenska Kyrkan
Mottagande organisation
Anafora
Syfte
Syftet med resan är att få möta andra människor, en annan kultur och att få lära sig mer om den koptiska traditionen och Egyptens roll i den tidiga kristendomen. Det är också att få inspireras av Anaforas vision och sätt att leva, växa och tro tillsammans. Anafora är en plats som genomsyras av öppenhet och nyfikenhet, av bön och av längtan. Det är en plats dit en får komma med sina frågor och sitt sökande utan att någon levererar färdiga svar. Det är en plats där vi försöker bära varandra och finnas tillsammans utan att styra varandras steg och riktning. Att vara i, och lära känna Anafora, är en unik möjlighet att få fördjupa sin egen tro och reflektera över vår roll i den världsvida kyrkan.
Övriga rapportkommentarer
Hej! Jag vet inte vilken typ av rapportering ni vill ha. Detta är mer som en poetisk text över vår upplevelse. Vill ni ha något mer än det är det bara att höra av sig!
Beviljad summa
50 000

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.